CAMILLA
Camilla Ege Tønnesen
Kiropraktor MNKF, MNIKF
Camilla er daglig leder og medeier. Hun er utdannet fra Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth England. Etter endt masterutdannelse har hun bred erfaring med å jobbe tverrfaglig i klinikker med flere andre profesjoner. Hun har tatt mange kurs etter endt utdannelse både for å videreutvikle teoretisk kunnskap og behandlingsteknikker.

Camilla har jobbet mye med idrettsutøvere og har vært en del av behandlerapparatet på idrettsarangementer i inn og utland.

stine
Stine Sæstad Endresen
Kiropraktor MNKF, MNFBK
Stine er også medeier og utdannet kiropraktor fra Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth England.

Hun har interesse for forebygging av ryggproblemer samt behandling av barn og gravide. Videre er hun opptatt av forebyggende helse og legger stor vekt på å utdanne sine pasienter i forhold til deres situasjon og behandlingsopplegg.

Stine har siden studietiden hatt interesse for behandling av kjeve og kjeveproblematikk.

Sofie Strømme
Fysioterapeut
Sofie er utdannet fra Saxion University of applied sciences i Nederland. Før dette har hun en personlig trener utdannelse fra 2012. Hun har underveis i studiet jobbet 2 år som fysioterapi assistent for et lokalt fotballag. Sofie har jobbet som trener på treningssenter samt for ulike grupper innen rytmisk gymnastikk. Hun har hatt siste året jobbet i praksiser i Norge og på Malta. Hun er kurset innen Therapeutic taping, kinesotaping og hatt tatt kurs spesifikt for kneskader. Sofie er den hos oss som lager Formthotics såler.
Maren Anfinsen
Kiropraktor MNKF
Maren er utdannet kiropraktor fra Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun er opptatt av en helhetlig tilnærming til pasientens muskel og skjelettplager og søker å finne årsaken bak det aktuelle problemet. I sitt arbeid benytter hun ulike manuelle teknikker som leddmanipulasjon, bløtvevsbehandling samt råd og veiledning vedrørende forebygging og ergonomi. Maren har tatt flere kurs innen behandling av ekstremiteter og rehabilitering av rygg og nakkeplager.

Monica N. Stenberg
Resepsjonist