Camilla Ege Tønnesen
Kiropraktor MNKF

Camilla er daglig leder og medeier. Hun er utdannet fra Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth England. Etter endt masterutdannelse har hun bred erfaring med å jobbe tverrfaglig i klinikker med flere andre profesjoner. Hun har tatt mange kurs etter endt utdannelse både for å videreutvikle teoretisk kunnskap og behandlingsteknikker.

Camilla har jobbet mye med idrettsutøvere og har vært en del av behandlerapparatet på idrettsarangementer i inn og utland.

stine

Stine Endresen Larsen
Kiropraktor MNKF

Stine er også medeier og utdannet kiropraktor fra Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth England.

Hun har interesse for forebygging av ryggproblemer samt behandling av barn og gravide. Videre er hun opptatt av forebyggende helse og legger stor vekt på å utdanne sine pasienter i forhold til deres situasjon og behandlingsopplegg.

Stine har siden studietiden hatt interesse for behandling av kjeve og kjeveproblematikk.

Maren Anfinsen
Kiropraktor MNKF

Maren er utdannet kiropraktor fra Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun er opptatt av en helhetlig tilnærming til pasientens muskel og skjelettplager og søker å finne årsaken bak det aktuelle problemet. I sitt arbeid benytter hun ulike manuelle teknikker som leddmanipulasjon, bløtvevsbehandling samt råd og veiledning vedrørende forebygging og ergonomi. Maren har tatt flere kurs innen behandling av ekstremiteter og rehabilitering av rygg og nakkeplager.

Tina Eckholdt
Kiropraktor MNKF

Tina er utdannet kiropraktor fra Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun har flere års erfaring med å jobbe på tverrfaglige klinikker. I tillegg til manuell behandling som bl.a. manipulasjonsbehandling og bløtvevsteknikker er Tina opptatt av å gi pasientene verktøy for å unngå smerte og har fokus på å tilpasse individuelle behandlingsopplegg etter pasientens behov og mål.

Jan Eivind Braaten
Kiropraktor MNKF

Jan Eivind har sin kiropraktorutdannelse fra Wales. Han har mange års erfaring fra klinikker i både Danmark og på Forus før han startet hos oss i 2022. I tillegg til å behandle pasienter med rygg og nakkeplager er han spesielt interessert i plager i skuldre, albuer, håndledd, hofter, knær og ankler.

Anja Matthes
Fysioterapeut

Anja er vokst opp i Tyskland hvor hun også tok sin fysioterapiutdannelse.  I 2020 var hun ferdig med sin praksis her for å få norsk autorisasjon. Etter endt utdannelse har hun tatt flere kurs som blant annet manuell lymfedrenasje, ryggtrening, manuell terapi med flere. Hun har 9 års erfaring i denne bransjen og har jobbet i private klinikker i mange år med behandling av forskjellige sykdommer og lidelser. Deriblant 5 år innen rehabilitering og ortopedi. Hun har erfaring fra den kommunale fysio – ergotjenesten. Anja har stor interesse av forebygging og behandling av muskel og skjelettplager.

Karianne Dybing
Kostholdsveileder

Karianne har en mastergrad i ernæring fra universitetet i Bergen og bachelor i ernæring, mat og kultur fra Universitetet i Agder. Karianne er opptatt av et sunt og variert kosthold bestående av vanlige, lett tilgjengelige matvarer. Det å spise sunt og variert trenger ikke være komplisert, dyrt eller kjedelig. Skal endringer vare er det i midlertidig viktig at de blir omgjort til vaner. For å få dette til er det viktig å ta et steg av gangen. Om du ønsker hjelp til å oppnå en sunnere livsstil, vektnedgang, vektoppgang, tips og råd i forhold til kosthold og graviditet, kosthold ved ulike livsstilssykdommer eller irritabel tarm, så kan hun hjelpe deg. Matglede er et viktig stikkord for Karianne, og at maten smaker godt er derfor en selvfølge når hun skal hjelpe mennesker med å forbedre kostholdet sitt.

Monica N. Stenberg
Resepsjonist

Vanja Sandvik
Resepsjonist