CAMILLA
Camilla Ege Tønnesen
Kiropraktor MNKF, MNIKF
Camilla er daglig leder og medeier. Hun er utdannet fra Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth England. Etter endt masterutdannelse har hun bred erfaring med å jobbe tverrfaglig i klinikker med flere andre profesjoner. Hun har tatt mange kurs etter endt utdannelse både for å videreutvikle teoretisk kunnskap og behandlingsteknikker.

Camilla har jobbet mye med idrettsutøvere og har vært en del av behandlerapparatet på idrettsarangementer i inn og utland.

stine
Stine Sæstad Endresen
Kiropraktor MNKF, MNFBK
Stine er også medeier og utdannet kiropraktor fra Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth England.

Hun har interesse for forebygging av ryggproblemer samt behandling av barn og gravide. Videre er hun opptatt av forebyggende helse og legger stor vekt på å utdanne sine pasienter i forhold til deres situasjon og behandlingsopplegg.

Stine har siden studietiden hatt interesse for behandling av kjeve og kjeveproblematikk.

Sofie Strømme
Fysioterapeut
Sofie er utdannet fra Saxion University of applied sciences i Nederland. Før dette har hun en personlig trener utdannelse fra 2012. Hun har underveis i studiet jobbet 2 år som fysioterapi assistent for et lokalt fotballag. Sofie har jobbet som trener på treningssenter samt for ulike grupper innen rytmisk gymnastikk. Hun har hatt siste året jobbet i praksiser i Norge og på Malta. Hun er kurset innen Therapeutic taping, kinesotaping og hatt tatt kurs spesifikt for kneskader. Sofie er den hos oss som lager Formthotics såler.
Maria
Maria Melhus Wikse
Fysioterapeut
Maria er for tiden i permisjon
Maren Anfinsen
Kiropraktor MNKF
Maren er utdannet kiropraktor fra Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun er opptatt av en helhetlig tilnærming til pasientens muskel og skjelettplager og søker å finne årsaken bak det aktuelle problemet. I sitt arbeid benytter hun ulike manuelle teknikker som leddmanipulasjon, bløtvevsbehandling samt råd og veiledning vedrørende forebygging og ergonomi. Maren har tatt flere kurs innen behandling av ekstremiteter og rehabilitering av rygg og nakkeplager.

Hanne Andersen
Kostholdsveileder
Hanne har mastergrad i ernæring fra universitetet i Bergen og bachelor i ernæring, mat og kultur fra universitetet i Agder.
Hun har tidligere jobbet med kostholdsveiledning for personer med overvekt/fedme, diabetes type 2, hjerte og karsykdommer, samt mage – tarm problematikk og idrettsutøvere. Hun har også holdt kurs og foredrag for ulike bedrifter om viktigheten av et sunt og balansert kosthold i forebygging og behandling av ulike livsstilsykdommer.

Hanne har tro på et sunt og variert kosthold bestående av vanlige, lett tilgjengelige matvarer. Det å spise sunt og variert trenger ikke være komplisert, dyrt eller kjedelig. Skal endringer vare er det viktig at de blir omgjort til vaner. For å få dette til er det viktig å ta et steg av gangen!

Matglede er et viktig stikkord for Hanne, og at maten smaker godt er derfor en selvfølge når hun skal hjelpe mennesker med å forbedre kostholdet sitt. Hun forholder seg til helsedirektoratet sine anbefalinger, som er basert på vel dokumentert forskning.

Monica N. Stenberg
Resepsjonist